Дріжджі Алкотек Т3
Turbo Yeast Classic T3 – потужні швидкодіючі класичні дріжджі. Спеціально розроблені для швидкого зброджування цукрової браги. Процес займає близько 3-5 днів і видає продукт із 15-17% вмістом спирту.
Якщо додати ферменти, можуть переробляти солодову, фруктову та ягідну сировину.
Кінцевий самогон виходить традиційним із чистим смаком та ароматом. Родзинка штаму в тому, що він надає алкоголю тонкий виноградний післясмак.
До складу входить спеціальна суха дріжджова культура, піногасники, поживні речовини, мікроелементи, що сприяють активному розвитку та максимально швидкій ферментації.
Переваги спиртових дріжджів Alcotec Classic T3 Turbo
- Швидка активність та зброджування.
- Висока алкогольна толерантність.
- Відсутня піноутворення.
- Надає самогону приємного аромату.
Дріжджі Алкотек Т3 зарекомендували себе з найкращого боку, про що свідчать позитивні відгуки на форумах. Якщо шукаєте штам, який залишитесь повністю задоволені, тоді вам варто купити саме їх.
Інструкція використання
Дозування: Упаковка 120 г на 2-23 л сусла та 6-7 кг цукру.
- 6 кг - переробка займає 3 доби при t 25°С.
- 7 кг – ферментативний процес триває близько 5 днів – температурний режим 25°С.
Для прискорення бродіння температуру можна підняти на 2-3 градуси.
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ: Допустима 20-30°С. Оптимальна 25°С.
ТРИВАЛІСТЬ ФЕРМЕНТАЦІЇ: Від 3 до 5 днів.
МІЦНІСТЬ: Мінімальна 15%. Максимальна 17%.
Покрокове приготування
Для отримання кращого самогону використовуйте джерельну або чисту воду, якісний цукор або декстрозу. Також дотримуйтесь наступних рекомендацій:
- Підігрійте 21 л води до 30-35 °С. Вилийте у ферментер.
- Додайте цукор. Перемішуйте до повної розчинності.
- Прослідкуйте, щоб t була не вище 27-30°С.
- Висипте турбо дріжджі. Перемішуйте протягом 1-2 хвилин. Слідкуйте, щоб не утворилися грудочки.
Увага! Під час бродіння не закривайте щільно ємність. Гідрозатвор використовувати не рекомендується.