Солод пшеничний Wheat Malt
Viking Wheat Malt - кращий пивоварний пшеничний солод фінського виробника Вікінг Малт. Завдяки йому можна зварити тонке ігристе пиво з виразним зерновим ароматом.
Специфікація солоду Wheat Malt
ВИРОБНИЦТВО. Робиться з високосортної ярої пшениці
ЗАСТОСУВАННЯ. Використовується в якості базового солоду для всіх пшеничних сортів пива. Wheat Malt також додають в затор при приготуванні певних сортів верхнього бродіння, щоб наділити хмільне характерними смако-ароматичними властивостями. Рідше використовується для виробництва пива низового бродіння, щоб збагатити його яскравим смаком і красивою піною підвищеної стійкості.
Найчастіше експлуатується для бельгійських і німецьких пшеничних стилів. Найвідоміші сорти пива, зварені на солоді з пшениці: Кельнское, Альт Старе, Розливне верхнього бродіння, Легке, слабоалкогольне, безалкогольне.
ЗАКЛАДКА. Від 10 до 80%
ЗБЕРІГАННЯ. У прохолодному сухому місці при температурі нижче 20 °С. Максимально допустима вологість повітря - 40%. Рекомендується зберігати в заводському пакеті, оскільки він не пропускає сторонні запахи. Термін придатності мінімум 12 місяців.
Купити дану сировину можна від 1 кг.