Пивний ячмінний солод
Чим більший асортимент, тим більше розбігаються очі. Знайомо? Думаємо, що так. Якщо не визначились, який саме пивний солод з ячменю хочете купити, тоді каталог із запропонованою продукцією вкраде трохи вашого часу, а натомість збагатить ваші знання про різновиди пивоварного ячмінного солоду.
Якщо ви точно знає за чим прийшли, ласкаво просимо в інтернет-магазин сучасного пивовара «Пивна хата ЮА». Чекаємо ваші замовлення, а ви чекайте нашого дзвіночка і приємного спілкування. А найближчим часом - посилочку з замовленим товаром.
Види пивоварного солоду з ячменю
Сьогоднішній ринок пропонує різні види ячмінного солоду для варіння пива. Кожен з них відрізняється сортом зерна, способом підготовки, виробником, особливими якостями. Серед найбільш поширений варіантів виділяють:
- світлий;
- темний;
- карамельний;
- томлений;
- печений;
- ферментативний.
Кожен з них надає готовому напою характерний смак, аромат і відтінок. Тому вибираючи солоду в першу чергу потрібно орієнтуватися на сорт хмільного, який збираєтеся варити.
Крім приготування пива, солод з ячменю також знайшов застосування у виробництві домашнього та промислового віскі і для виготовлення хлібо-булочних виробів.
Як вибрати солод з зерна ячменю
При виборі зернового ячмінного солоду потрібно орієнтуватися на три головні критерії:
- Вид. Правильно підготовлена сировина має світлий солом'яний колір з блискучою поверхнею. А зернятка практично однакового розміру. Проте ячмінний солод також може мати зелене забарвлення. Воно вказує про ранній збор врожаю. А сіра або матова оболонка сигналізує, що ячмінь тривалий час перебував під дощем.
- Дотик. Гарне пивоварне зерно повинно бути сухим, вільно розсипатися, не береться грудочками і не прилипає до рук. Якщо хоча б один з цих пунктів не збігається, значить в сировині підвищена вологість. Таке зерно трохи важче, оскільки містить більше води. А це означає, що доведеться платити більше. Крім цього вологі умови є відмінним середовищем для розвитку шкідливих мікроорганізмів.
- Запах. Свіжий і чистий запах соломи вказує, що товар якісний. Якщо відчувається нотки затхлості або цвілі, таку сировину краще не використовувати. Це стосується не тільки продукції, що купується, а й тієї, яка перебувала у вас на зберіганні.
Основною причиною псування злаків є підвищена вологість, при якій вони швидко втрачають цінні якості.
Звичайно, в інтернет-магазині купити солод ячменю або сировину з інших злаків за цими показниками не вийде. Але, замовляючи товар в Пивний хаті UA вони вам не знадобляться. Ми пропонуємо тільки якісний продукт від відомих світових виробників, які дорожать своєю репутацією.
Наша репутація нам також важлива. Тому можете бути впевнені, що товар, який ви замовите в нашому магазині відповідає ГОСТ стандартам і виправдає ваші очікування.
Купити ячмінний солод для пива з доставкою по Україні
Перша і найголовніша причина чому більшість пивоварів звертаються за солодом з ячменю в магазин «Пивна хата ЮА» - у нас тільки якісний товар. Друга - дуже великий асортимент пивоварного солоду. Третя - доступна вартість. Ціна на ячмінний солод для пива залежить від способів виготовлення.
Тут кожен знайде солодову сировину за відповідною ціною і характеристиками. Також ми даємо можливість купити солод ячмінний оптом (в мішках) або в роздріб від 1 кг. Доставку здійснюємо в Київ, Дніпро, Одесу, Харків, Львів та інші міста і селища України.