Спиртові дріжджі для браги на фруктах і варенні Hot Rod Jam
Дріжджі Hot Rod Jam призначені для застосування з різними видами фруктовимх браг. В тому числі можна застосовувати для сусла на варенні, фруктовому соку чи бразі на фруктах і цукрі.
У склад входять дріжджі, поживні речовини, вітаміни, мікроелементи, спеціальний фермент.
Особливості фруктових дріжджів Хот род Джем
Зарекомендували себе як штам, який:
характеризується високою органопластикою.
самоосвітлюється після ферментації.
відсутність піноутворення
Інструкція з застосування
ДОЗУВАННЯ: упаковка 69 г на 25 л браги
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ: оптимальна 21-25 °С. Допустима 19-35 °С.
ТРИВАЛІСТЬ БРОДІННЯ: 4-5 діб
Сусло з варення
- 7-8 кг варення розчиніть у 10 л гарячої води.
- Долийте холодну воду до загального обєму 25 л.
- Висипте дріжджі у сусло t 25-30 °С.
- Залишіть на ферментацію.
Сусло з фруктів і цукру
- 10-12 кг подрібнених фруктів змішайте з 2-3 кг цукру.
- Змішайте з 10-12 л води. загальний обєм повинен складати 25 літрів.
- Дріжджі висипте у сусло t 20-27 °С.
- Залиште бродити.