Солод Pilsen Michalovce (Словаччина)
Словацький солод Пілсен добре підходить як базова основа для ячмінних сортів пива. У заторі використається до 100%.
Походження ячмінного солоду Пілсен
Зерно вирощується у екологічних регіонах. Тому виробник часто відносить свій продукт до органічного. Ячмінь добірний дворядний.
Напій, зроблений на легкій основі ячмінного солоду, наділений яскравим насиченим смаком і благородним ароматом ячменю. За кольором пиво відрізняється гарним світло-бурштиновим відтінком.
Використання: підходить для всіх сортів пива. Але найчастіше застосовується для приготування Пільзен, Табір, ель, кельш.
Може використовуватись у комерційному та домашньому пивоварінні.
Купити ячмінний солод Пілсен словацького виробництва можна від 1 кг. Доставка по всій Україні.