Солод пивоварний Хайдельбергський
Солод Best Heidelberg Wheat Malt - по-особливому легка сировина зі здатністю підкреслити вишукану свіжість і характерний смак пшеничного пива. Це один з кращих пивних солодов з пшениці. Хмільне, зварене на ньому, відрізняється яскравим світлим кольором. Сам напій дуже легко п'ється і залишає приємний довгограючий післясмак.
Особливості Heidelberg Wheat Malt
ЗАСТОСУВАННЯ. На ньому готують всі види пшеничного, безалкогольного та легких літніх сортів пива.
ВИРОБНИЦТВО. Хайдельбергський солод виготовляє німецька компанія Bestmailz. Для його виготовлення береться добірний сорт пивоварної пшениці. При солодженні вона не змінює колір кінцевого напою.
ЗАКЛАДКА. 10-75%
ЗБЕРІГАННЯ. У сухому місці при вологості повітря до 40%. Максимально допустима температура +20 С. Тримати в заводській упаковці. У герметично закритому вигляді вона зберігає якості сировини мінімум 12 місяців.
Купити пшеничний солод Хайдельберг можна від 1 кг.