Солод Мюнхенський (Munich Dark)
Munich Dark - спеціальний сорт солоду, який використовується для приготування темного пива. Надає напою повноцінний солодовий присмак і аромат з легкими медовими нотками. Завдяки високій ферментації пиво виходить з посилено вираженим відтінком.
Якщо хмільному потрібно надати глибокий бурштиновий відтінок, рекомендуємо звернути увагу саме на Мюнхенський солод. Купити його можна у фірмовій упаковці від 1 кг.
Особливості Munich Dark
ВИРОБНИЦТВО. Сировиною для Мюнхенського солоду служить дворядний добірний ячмінь з високим вмістом білка (9-12%). Він пройшов термічну обробку за авторською технологією німецької фірми Bestmailz, завдяки якій продукт практично повністю розчиняється, не втрачаючи характерних якостей.
ЗАСТОСУВАННЯ. Солод Мюнхен використовується у виробництві темних сортів пива: коричневого і темних пшеничних сортів пива і елю, бурштинового пива, стаутів, всіх стилів темного Alt і багатьох інших видів.
Щоб зберегти корисні властивості, при затирання потрібно підтримувати низький рівень температури.
ЗАКЛАДКА. До 100%
ЗБЕРІГАННЯ. У сухому прохолодному місці при температурі до 20 ° С і вологості повітря до 35%. При дотриманні всіх вимог термін придатності 24 місяці.