Солод Best Caramel Aromatic
Щоб зварити пиво з сильним карамельно-солодовим смаком, помірно виділеним зерновим ароматом і благородним темним відтінком варто купити спеціальний солод Best Aromatic. Він надає напою вишукані мигдальні нотки і сприяє утворенню щільної стійкоъ білосніжної піни.
Навіть зовсім незначна кількість зерна здатна змінити смаковий і ароматичний профіль хмільного напою до невпізнання.
Особливості карамельного солоду Ароматик
ВИРОБНИЦТВО. Солод Aromatic виготовляється німецькою компанією BestMalz. В якості сировини використовується високосортний ячмінь. Зерно проходить обробку інноваційними технологіями: солодження, спеціальне прожарювання і ще ряд підготовчих етапів. Довгий і ретельний процес виготовлення наділяє сировину особливою родзинкою, яка виражається у смако-ароматичних якостей готового пивного напою.
ЗАСТОСУВАННЯ. На карамельному солоді варять темні і світлі пивні сорти. Найкраще підходить для приготування бурштинового і темного лагера, червоного, чорного, коричневого та бурштинового елю, пільзнер, портеру, бока, пшеничного пива. Часто використовується для проведення експериментів для винаходу нових пивних стилів. Це безпрограшний варіант не тільки для крафтового, але і для домашнього пивоваріння.
ЗАКЛАДКА. До 50%
ЗБЕРІГАННЯ. У сухому прохолодному місці при температурі до 20 С і вологості повітря до 40%. Тримати в герметично закритій упаковці в приміщенні без сторонніх запахів. Термін придатності цільнозернового продукту 12 місяців. Меленого - 3 місяці.