Ячмінний солод для віскі Chateau Whisky
Копчений солод Шато Віскі Castle Malting - спеціальний солодовий сорт для виробництва благородного алкогольного напою родом з Шотландії та Ірландії. Підходить для виготовлення будь-яких дистилятів.
Специфіка солоду Шато Віскі
ВИРОБНИЦТВО: Для вироблення солоду Chateau Whisky використовується добірний ячмінь. Готують його класичним методом солодження з тривалістю циклу 9 днів. Дана технологія дозволяє отримати рівномірно пророщене зерно преміальної якості. Крім просушування сировина проходить обкурювання шотландським торфом, який надає зерну димний запах. Цей незвичайний, але дуже приємний аромат, в процесі варки передається і напою.
ЗАСТОСУВАННЯ. Застосовується для приготування всіх сортів віскі і деяких сортів пива. Часто використовується для створення унікального напою.
ЗАКЛАДКА. До 100%.
ЗБЕРІГАННЯ. Копчений Whisky може зберігатися довше стандартно просушених солодових сортів. Зберігати в сухому прохолодному приміщенні при температурі до 22 °C при вологості повітря до 35 %. Термін придатності 24 місяці. У меленому вигляді - до 3 місяців.
Солод Шато Віскі купити можна для домашнього і комерційного використання. На даний ячмінний солод ціна вказана за 1 кг. Замовити можна оптом чи вроздріб.