Солод Best Munich
Приготування темного пива вимагає спеціальних солодових сортів. Одним з кращих, який отримав визнання навіть від найбільш прискіпливих гурманів, є Best Munich. Даний солод навіть при невеликій засипці здатний надати хмільному напою насичений темно-бурштиновий відтінок. Але для отримання максимально вираженого відтінку рекомендуємо 100% застосування. Це також дозволить більш глибоко розкрити характерний аромат і глибокий солодовий смак.
За описом властивостей він дуже близький до Best Pilsen. Але завдяки більшій кількості білка дозволяє отримати щільніше пиво з красивою стійкою піною.
Специфікація солоду Мюніх
ВИРОБНИЦТВО. Мюнхенський солод виробляє відома німецька компанія Bestmalz. Для приготування продукції технологи використовують дворядний ярий ячмінь, яких проходить солодження інноваційним методом і спеціальну термообробку. Завдяки даній технологія сировину отримала високу розчинність
ЗАСТОСУВАННЯ. Солод Munich призначений для варіння темних сортів пивних стилів: елю, лагера, березневого пшеничного пива. Найпопулярніші стилі, для яких він застосовується Dunkel, Wheat Dark Beer, Old Beer, Bock.
ЗАКЛАДКА. До 100%
ЗБЕРІГАННЯ. У сухому прохолодному місці при температурі до 20 градусів. Вологість повітря до 40%. Зберігати в оригінальній упаковці далеко від джерел з інтенсивним виділенням запаху.
В інтернет-магазині «Пивна хата ЮА» купити Мюніх можна від 1 кг. На замовлення від 5 кг ціна обговорюється індивідуально.