Пивоварний солод Pilsen (Україна)
Pilsen - ячмінний солод українського виробництва, якому властиві стабільні характеристики. Є гідним аналогом солоду Pilsen зарубіжних виробників. Він надає пиву тонкий горіховий присмак, солодкуватий аромат і забезпечує гарну ферментативну активність. Цей солодовий сорт легко затирається в процесі приготування по інфузійній технології.
Купити солод Пілсен можна від 1 кг.
Специфікація солоду Пілсен
ЗАСТОСУВАННЯ. Використовується для приготування віскі, виробництва хлібобулочних виробів, в пивоварінні для світлих сортів пива, але можна додавати і для інших сортів, в тому числі для елю і лагера.
ВИРОБНИЦТВО. Для виготовлення пільзенського солоду використовується пророщений дворядний ярий ячмінь. Його піддають ретельному просушуванню при температурі 85 °C
ЗАКЛАДКА. До 100%
ЗБЕРІГАННЯ. У сухому місці при температурі до 20 °C і помірній вологості повітря. Дотримуючись цих рекомендацій, термін придатності мінімум рік.