Пивні дріжджі Danstar Bry 97
Штам Bry-97 характеризується високою швидкістю і інтенсивністю бродіння. При t 17 С здатні перебродити за 5 діб.
Американські дріжджі для пива Lallemand Bry 97 призначені для приготування високоякісних елів, таких як Блонд ель, Американський IPA.
Особливості дріжджів для пива Брай 97
- Створюють реакцію естеріфікаціі;
- Штам виділяє складні ефіри, правда в невеликих кількостях;
- Надають пиву легкий естерний запах;
- В процесі ферментації спостерігається висока утворюваність пластівців;
- Кінцева щільність низька;
- Сильна седиментация.
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ: 14-21 С
ДОЗУВАННЯ: 1 г на 1 л сусла
Інструкція із застосування
Дріжджову культуру висипте по поверхні сусла (t 25-29 градусів). Співвідношення 1:10. Залиште на 20-30 хвилин, потім розмішуйте протягом наступних півгодини. РідинУ перемістіть в бродильний танк.
Також дріжджі можна вносити відразу в ємність для бродіння. Для такого способу необхідно перевірити температуру сусла. Вона повинна бути 20 С. Потім дріжджі повільно розсипаються по всій поверхні сусла. Залиште на 30 хвилин і перемішайте, використовуючи додаткове сусло або способом аерації.