Лагерні дріжджі Fermentis Saflager W-34/70
Saflager W-34/70 - відомий штам для приготування пива низового бродіння. Він наділений високими технологічними характеристиками, які дозволяють навіть в домашніх умовах зварити збалансоване пиво з ароматом фруктів і квітів. Такий напій має відмінну питкість і виділяється приємним смаком і чистим післясмаком.
Особливості пивних дріжджів Сафлагер 34/70
ЗАСТОСУВАННЯ. Використовується для виробництва всіх сортів лагеру.
ДОЗУВАННЯ. 11,5 г на 10-15 л.
ТЕМПЕРАТУРА бродіння. 12-15 °C
ІНСТРУКЦІЯ. Дріжджі Сафлагер W-34 рівномірно висипте по поверхні сусла або води (+27 ° С). Для приготування пива можна використовувати стандартне сусло. Дана дріжджова культура з ним відмінно взаємодіє. Співвідношення має бити 1:10. Залиште на 15-25 хвилин, після чого протягом півгодини добре розмішуйте. Отриману суспензію перенесіть в бродильний резервуар.
Якщо дотримуватися рекомендованих температурних режимів, з однієї упаковки 34/70 Fermentis можна приготувати близько 12-15 літрів пивного сусла. При t нижче 11 °С дріжджів потрібно давати вдвічі більше.
ЗБЕРІГАННЯ. Тримати в чистому приміщенні при t +10 °С. Термін придатності 24 місяці з дати, зазначеної на упаковці. При зберіганні в кімнатній температурі, рекомендується використати протягом 3 місяців. Після розпаковування зберігати при 4 °С в щільно закритій заводській упаковці. Використовувати культуру потрібно протягом тижня.