• Кошик порожній!

  • Кошик порожній!

Тріска дубова французька дрібна фракція

Код товару: BR00786

Ціна
100 ₴
У наявності
Склад
щепа французького дуба
Вага
100 г
Дивитися всі характеристики

Тріска дубова французький дуб дрібна фракція

Натуральна дубова тріска дрібної фракції. Для виробництва використовується здорова деревина французького дуба. Такі дубові опілки вважаються важливим інгредієнтом у приготуванні коньяку, віскі, рому, самогону та інших спиртних напоїв з унікальним приємним ароматом та смаком.

Середнє обсмажування забезпечує щепі дуба коричневий відтінок, а самогону чи коньяку – присмак від карамельного до мигдального. За кольором алкоголь темніший, ніж на тирсі середнього обсмажування.

Тріска дуба використовується для приготування спиртного на цукровій, зерновій та фруктовій основі. Для настоювання коньяку в домашніх умовах кращого варіанту не знайти.

Чому варто купити дрібну щепу французького дуба

  • наявність великої кількості жиру, смоли та танінів забезпечують алкоголю ненав'язливий аромат та смак з нотками благородної смоли. Напій виходить смачний з натуральним красивим прозорим забарвленням.
  • надає ефекту витримки в дубовій бочці.
  • може використовуватись до 5 разів. При повторному використанні дубову стружку не потрібно обробляти.

Особливості дубової тріски французького дуба

Має 5 особливостей:

  1. округлість
  2. обжарка середня
  3. фракція дрібна рівномірна
  4. вологість 8-12%
  5. чиста

Де може застосовуватися тріска дуба

Обмежень немає. Хто як бажає, з такою метою і використовує. Найпоширенішими напрямками є:

  • копчення м'яса та м'ясних виробів: сосисок, ковбас, сала.
  • копчення сиру
  • копчення овочів
  • виробництво міцного алкоголю в домашніх умовах
  • виробництво домашнього пива, вина

Дубова стружка також активно використовується у промисловості. Завдяки використанню спеціального обладнання для виробництва, високій якості обсмажування за ГОСТом та всіма необхідними вимогами, цей вид стружки дуба є одним із найбільш затребуваних.

Як використовувати дрібну дубову тирсу у виготовленні алкоголю

ДОЗУВАННЯ: 5-15 г на 1 л алкоголю
ТЕРМІН ДОЗРІВАННЯ: від 4 тижнів до 6 місяців. У вино та пиво бажано додавати вже після бродіння.

В упаковці 100 гр.

Характеристики
Характеристики
Склад щепа французького дуба
Упаковка крафт-пакет з зіп замком
Характеристики настоянки
Вага 100 г
Характеристики
Країна виробник Україна
Обсмажування середнє
Призначення для віскі, для коньяка
Фракція дрібна
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук