Винні дріжджі Aromatic Wine Complex
Aromatic Wine Complex професійні дріжджі для приготування вина високої якості. В їх складі міститься спеціальний дріжджовий штам та пектолітичні ферменти, які сприяють максимальній соковіддачі та самоосвітленню браги.
В інструкції виробника вказано, що штам розрахований на 25 літрів. Проте на практиці вони здатні переробити до 50 л винного сусла з фруктів чи ягід.
Особливості дріжджів для вина Aromatic Wine Complex
- швидка ферментація
- ефективність незалежно від температури
- покращує кольорову гаму напитку
- забезпечує якісний смак та аромат
- не потребує додаткових ферментів
Рекомендації застосування винних дріжджів
ДОЗУВАННЯ: упаковка 40 г на 25-50 л браги
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ: допустима 20-30 °C, оптимальна 25 °C.
ТРИВАЛІСТЬ ФЕРМЕНТАЦІЇ: в залежності від сировини
Виміряйте вміст цукру у фруктовому суслі. Якщо кількість недостатня, додайте декстрозу або цукор. Він цього залежить міцність напою.
Добавте в сусло дріжджовий продукт і перемішайте. Ферментація стартує через 20-30 годин і поступово буде активнішати.
Увага! Не закривайте кришку занадто щільно.