Солод Vienna Malt
Vienna Malt - обсмажений солод відомого фінського виробника Вікінг Малт. Він сприяє повному розкриттю смакових і ароматичних властивостей хмільного. Пиво з віденського солоду має глибокий золотистий колір і освіжаючий до мурашок повний солодовий смак з характерними тонкими нотками карамелі і солодкого молочного ірису. Напій залишає приємний тривалий післясмак, яким можна насолоджуватися тривалий час після вживання.
Даний сорт отримав багато позитивних відгуків та рекомендацій українських і світових пивоварів. Незважаючи на високу якість, ціна на нього цілком доступна. Купити сировину можна в заводській упаковці від 1 кг.
Особливості віденського солоду Vienna Malt
ВИРОБНИЦТВО. Для виробництва солоду Віена використовується добірний пивоварний ячмінь. На етапі солодження його піддають термообробці під високо температурою.
ЗАСТОСУВАННЯ. Для світлих пивних сортів. Найвідомішим напоєм є Vienna Lager.Часто використовується для посилення аромату і колірної насиченості.
ЗАКЛАДКА. До 100%
ЗБЕРІГАННЯ. У сухому прохолодному місці при температурі до 20 ° С. Вологість повітря не повинна перевищувати 40%. Бажано зберігати в заводській герметично закритій упаковці, щоб забезпечити від попадання вологи і сторонніх запахів. Термін придатності 12 місяців.