Солод Шато Пілсен
Chateau Pilsen - найсвітліший бельгійський солод. Він відрізняється високою ферментацією, завдяки чому використовується як базова сировина. Напій на ньому виходить зі свіжим смаком і яскравим солодкуватим ароматом.
Цей солодовий сорт можна затирати будь-яким зручним способом.
Специфікація ячмінного солоду Chateau Pilsen
ЗАСТОСУВАННЯ. Шато Пілсен підходить для всіх сортів пива, лагера, пілснера. Також широко застосовується для приготування віскі та інших алкогольних напоїв.
ВИРОБНИЦТВО. Виготовляється бельгійською компанією Castle Malting. В якості сировини використовується дворядний ячмінь, який проходить спеціальну високоградусну термообробку (t 80-85 °C).
ЗАКЛАДКА. До 100%
ЗБЕРІГАННЯ. У сухому прохолодному місці при температурі до 20 °C. Зберігати в заводській упаковці. Термін придатності 24 місяці