Солод Пейл Ель Вікінг Малт
Солод, який здатний збагатити пиво повним солодовим смаком зі солодкуватими горіховими відтінками, надати виразну ароматику і помірну кольоровість з чарівною золотистістью - все це про фінляндський Pale Ale Viking Malt.
Це ідеальний варіант для тонкої корекції класичного лагера.
Специфікація Pale Ale Malt
ВИРОБНИЦТВО. Для виробництва солоду Pale Ale використовується дворядний ярий ячмінь екстра-класу. Сировина проходить спеціальну сушку, яка сприяє більш легкому затирання і розкриванню особливих смако-ароматичних властивостей.
ЗАСТОСУВАННЯ. Pale Ale перекладається як блідий ель. Але насправді його використовують для широкого ряду хмільних напоїв. Крім елю, на ньому варять всі сорти лагера і пива.
ЗАКЛАДКА. До 100%
ЗБЕРІГАННЯ. Тримати в прохолодному приміщенні при температурі до 20 °С. Максимально допустима вологість 40%. Не рекомендується зберігати в місці зі сторонніми запахами. Дотримуючись даних рекомендацій, термін придатності солоду від року.
Купити можна від 1 кг. Оптова ціна від 5 кг.