Солод Chateau Pale Ale
Шато Пейл Ель - світлий ячмінний солод. Він наділений дуже високими ферментативними властивостями, завдяки чому входить в відмінний тандем з сортами солоду, в яких відсутні ферментація. Але найчастіше застосовується як базовий солод. Також популярний в поєднанні з Пільсен 2RS. Таке поєднання дозволяє отримати яскравий солодовий післясмак.
Особливості солоду Шато Пейл Ель
ВИРОБНИЦТВО. Chateau Pale Ale виготовляэться з двохрядного ячменю. Зерно пыддают спеціальному спосібу просушування під температурою 90-95 °С.
ЗАСТОСУВАННЯ. Призначений для приготування світлих елів, багатьох класичних сортів англійського хмільного, гіркого пива. Для приготування останнього, рекомендується використовувати разом з дріжджами підвищеної активності.
ЗАКЛАДКА. До 80% засипу.
ЗБЕРІГАННЯ. У сухому місці при t до 10 ° С.