Ячмінний солод Pilsner Malt
Солод Viking Pilsner Malt описують як продукт, який здатний надати пиву приємний горіховий смак з легким солодкуватим присмаком. Він забезпечує практично ідеальну розчинність без втрати якості. Використовуючи його для варіння хмільного, можна отримати напій з яскраво вираженим кольором.
Специфікація світлого солоду Пілснер Малт
ЗАСТОСУВАННЯ. Viking Pilsner Malt застосовується в якості базового солоду. Він відмінно підходить для варіння багатьох сортів світлого пива, а також для приготування віскі.
Увага! При затиранні використовуйте низький рівень температури. Це дозволить максимально зберегти всі корисні властивості ячмінного солоду Пілснер.
ВИРОБНИЦТВО. До складу солодового сорту Пілзнер входить дворядний ячмінь добірних сортів null-lox. Щоб отримати відмінну модифікацію, замочування і пророщування проводиться в спеціальних умовах. Пророщене зерно проходить процес обробки методом випалювання при +80... + 85 градусах. Даний сорт виробляє фінська компанія Viking Malt, яка застосовує спеціальну авторську технологію виготовлення. Саме вона забезпечує зерну характерні якості і цінність.
ЗАКЛАДКА. До 100%
ЗБЕРІГАННЯ. У сухому місці при температурі нижче 20 °С і вологості повітря до 40%. Зберігати в заводській упаковці. Термін придатності від 12 місяців.
Купити солод Pilsner можна від 1 кг. Оптова ціна від 5 кг.