Солод органічний Roast Barley
Organic Roast Barley - ячмінний пивоварний солод, який використовується для додання хмільному напою насиченого різкого смаку і формує колір готового продукту. Залежно від технології приготування відтінок пива виходить від червоного до глибоко коричневого.
Особливості темного ячмінного солоду Roast Barley
ЗАСТОСУВАННЯ. Для портерів, стаутів і інших стилів темного пива.
ВИРОБНИЦТВО. Це продукт англійського походження. Виготовлений відомою компанією Warminster Malting LTD. Для його приготування використовується ячмінь, вирощений в прибережних районах східної Англії.
Roast Barley - солод не з дешевих. Це пояснюється тим, що продукція проходить унікальну технологію солодження «на підлозі». Вона використовується ще з ХІХ століття і з цього часу практично не змінилася. Крім того, зерно проходить спеціальне обсмажування, яка забезпечує сировині характерний відтінок. При додаванні в сусло смажений ячмінний солод збагачує пивний напій насиченим смаком свіжообсмажених кавових зерен.
ЗАКЛАДКА. До 5%. Для варіння домашнього пива і крафтового напою показник засипу може сильно варіюватися.
ЗБЕРІГАННЯ. У сухому місці при температурі до 20 градусів. Допустима вологість повітря - до 40%. Зберігати в заводській упаковці. У закритому вигляді зберігає свої властивості мінімум 12 місяців.
Купити солод з ячменю Organic Roast Barley можна від 1 кг.