Солод Special X
Special X BestMalz заслужено входить в лінійку одних з найбільш незвичайних солодов. Він цінується за глибокі неординарні смакові і ароматичні якості, за здатність надати пиву насичений колір ... Така особливість зробила його улюбленцем пивоварів, які шукають нові ідеї.
Особливості солоду Спешл Ікс
- Наділяє пиво паленим присмаком родзинок в тонкому поєднанні з нотками сушених фруктів;
- Колір виходить від каштанового до темного;
- Додає готовому продукту гіркоти сухофруктів і інтенсивну м'яку плавність без в'язкості, яка характерна іншим темним сортам.
ВИРОБНИЦТВО. Виготовляється німецьким виробником BestMalz. Для його виготовлення використовується спеціальний пивоварний ячмінь, вирощений на екологічно чистих полях Німеччини. Свою особливість карамельний Best Special X отримав завдяки короткочасному методу обсмаження, який наділив його яскраво вираженим ексклюзивним смаком.
ЗАСТОСУВАННЯ. Солод Спешл Х застосовують для варіння бурштинових і всіх темних сортів пива. Також часто використовується для виробництва бельгійських пивних напоїв (Бельгійський Ель, Монастир, Чернець-траппістів), датського сорту Wit, безалкогольного пива англійських сортів напівтемного хмільного.
Навіть в невеликій кількості він здатний створити тіло темному пивному напою і наділити його виділяючими смаковими якостями.
ЗАКЛАДКА. До 20%.
ЗБЕРІГАННЯ. У сухому місці при температурі до 20 С і вологості повітря до 40%. Зберігати в оригінальній упаковці в приміщенні, де відсутні різкі сторонні запахи. При дотриманні даних рекомендацій термін придатності мінімум 12 місяців.
АНАЛОГ. Special В.