Солод Rye Pale Ale
Основна цінність солоду Rye - його ексклюзивні смако-ароматичні якості. А саме насиченість багатошаровою композицією, яка надає готовому напою індивідуальну родзинки і витончену благородність.
Він наділяє пиво характерним хлібним присмаком, який виділяється особливою легкістю, простотою і відчуттям справжнього живого високоякісного продукту. Друга причина, по якій варто купити Rye Pale Ale - тонкий аромат стиглого жита. За делікатністю йому практично немає рівних зі всієї лінійки різновидів житнього солоду. Закінчується цей букет більш насиченим кольором 4-10 ЕВС.
Особливості солоду органічного Рей
ВИРОБНИЦТВО. Солод органік Рей виготовляється англійським виробником Warminster Maltings LTD, який спеціалізується на виробництві органічної пивоварної продукції. В якості сировини використовується жито. Він проходить спеціальний процес солодження за традиційною технологією «на підлозі». Завдяки їй органічний солод набуває особливого пивного смаку і аромату.
ЗАСТОСУВАННЯ. Використовується для домашнього та промислового виробництва житнього елю Рей, житнього лагера Rye, для спеціальних і сезонних пивних сортів. Також є основою для приготування квасу.
ЗАКЛАДКА. До 60%.
ЗБЕРІГАННЯ. У сухому прохолодному місці при температурі до 20 градусів і вологості повітря до 40%. Тримати в герметично закритій заводській упаковці. Термін придатності цільнозернового сировини 12 місяців.