Дріжджі для вина та медової браги Mjod
Спеціальні дріжджі для медової браги дозволяють приготувати смачну ароматну медовуху в домашніх умовах. Секрет даного штаму – аналогічність по складу з дріжджьовою культурою Saccharomyces cerevisiae, яка себе зарекомендувала з найкращої сторони.
Hot Rod Mjod – українська розробка. Вона швидко здобула розголос в межах України і з перших місяців вийшла на європейський ринок.
Рекомендації застосування дріжджів для медовухи
ДОЗУВАННЯ: 1 пакетик на 25 л браги
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ: Оптимальна 22-27 °С. Допустима 20-30°С.
Інструкція приготування
- Вміст пакету розбавити зі склянкою води t 22-25°С і розмішати.
- Залишити на пів години.
- Змішати з суслом 25 л.
- Ферментація розпочинається протягом 10 годин