Солод Whisky Light
Копчений солод Шато Віскі Лайт розроблений спеціально для приготування віскі. Надає напою м'який аромат з нотками диму.
ВИРОБНИЦТВО. Для приготування Whisky Light використовується дворядний ярий ячмінь екстра-класу. В цей сорт додають тільки зерно свіжого осіннього врожаю, вирощеного на екологічно чистих бельгійських полях. Після збору солодове зерно проходить спеціальну підготовку і обробку традиційним шотландським способом: пророщування 7-10 днів і 12-ти годинне копчення торф'яним димом при температурі 80-90 С. Під час просушування сировину постійно перемішують. Завдяки такій процедурі продукт виходить справді високої якості і має тривалий термін зберігання.
ЗАСТОСУВАННЯ. Купити солод Шато Віскі Лайт рекомендуємо для створення універсального віскі.
ЗАКЛАДКА. До 100%
ЗБЕРІГАННЯ. Повинен знаходиться в темному прохолодному місці. Максимально допустима температура +22 С, вологість повітря не повинна перевищувати 35%. Після відкриття упаковки мелений солод рекомендується використати протягом 3 місяців. Зберігання цільнозернової сировини допускається до 24 місяців.