Копчений солод Шато Пітед
Солод Peated надає пиву приємні ароматичні та смакові властивості з добре відчутними нотками прянощі і диму. Подібними властивостями характеризуються класичні німецькі пивні напої. Хмільне, зварене на солоді Пітед, має цікавий смак, близький до ігристому елю. Також відрізняється багатою піною.
Може використовуватися як самостійна основа, або в міксі з іншими сортами солоду.
ВИРОБНИЦТВО. В якості сировини для Шато Пітед використовують високоякісний ярий ячмінь. Він проходить спеціальне обкурювання шотландським торфом.
ПРИЗНАЧЕННЯ. Солод Peated використовується для приготування шотландських елів, портерів, копченого пива і спеціальних сортів хмільного, яким потрібно надати підкопчений присмак.
ЗБЕРІГАННЯ. Тримати в заводській упаковці в чистому прохолодному місці при температурі до 22°C і максимальній вологості повітря до 35%. Термін зберігання меленого зерна - 3 місяці, цільнозернового - 24 місяці.