• Кошик порожній!

Набір спецій для джина "Карпатський"

Код товару: NS0009

Ціна
209 ₴
У наявності
Купити в 1 клiк
Вага
250 г
Дивитися всі характеристики

Набір трав для джина Карпатського

Незважаючи на вишукані смако-ароматичні якості Карпатського джина в Україні про нього знають одиниці. Щасливчиками в основному є ті, хто гостював на Гуцульщині - краї, в якому винайшли цей міцний алкогольний напій. Саме там і збираються всі інгредієнти, які входять в набір для джина. Купити його рекомендуємо тим, хто надаэ перевагу міцному алкоголю з незвичайним смаковим і ароматичним профілем.

Як приготувати Карпатський джин в домашніх умовах

Використовуючи даний набір трав і спецій, джин власного виробництва можна зробити двома способами:

  • настоюванням з виходом готового продукту 5-8 л
  • паровою інфузією - вихід 12-15 л

Рекомендації з приготування методом настоювання

Вам знадобиться:

  • Спирт - 7-8 л
  • Трави і спеції - 250 г

Приготування

  1. Інгредієнти залийте алкоголем.
  2. Поставте в тепле темне місце на 2 тижні.
  3. Збовтуйте 1-3 рази на добу.
  4. Профільтруйте.
  5. Додайте прохолодну воду до отримання 30-35 градусів.
  6. Залийте настій в перегінний куб, виставлений на середню температуру.
  7. Відберіть перші 50 г напою.
  8. Головний відбір триває до отримання 45% в струмені. Головне стежити за хвостами, щоб в подальшому не зіпсувати дистилят.
  9. Виміряйте міцність і розведіть до 45 градусів.
  10. Поставте на тиждень відпочити.

Як зробити джин методом парової інфузії

Попередньо підготуйте інгредієнти та обладнання:

  • спирт розведений 30% - 20 л;
  • набір для приготування джина;
  • джин-корзина.

Покрокове виготовлення

  1. Складові набору подрібніть любим доступним способом. Дрібно подрібнювати не потрібно.
  2. Висипте в джин-корзину
  3. Заповніть перегінний апарат алкоголем.
  4. Перегонку проводити при невеликому температурному режимі. Це забезпечує рівномірне і повільне нагрівання спецій.
  5. Слідкуйте за рівнем флегми в джин-кошику. Вона не повинна переливатися в куб. Для цього періодично варто зливати вміст в окремий резервуар. Щоб спростити завдання, користуйтеся дренажним краном.
  6. Перші 20-50 мл напою зберіть. Через велику концентрацію ефірного масла ялівцевих ягід вони дуже гіркі, тому не придатні для вживання.
  7. Головну частину дистиляту потрібно збирати до зниження градуса до 50%.
  8. Позбавтеся від хвостів. Навіть невелика їх кількість при розведенні зробить джин каламутним.
  9. Розбавте дистилят до 42-45 градусів.
  10. Поставте на відпочинок на 7 діб.
Характеристики
Характеристики
Вага 250 г
Країна виробник Україна
Склад ялівець, коріандр, корінь дягелю, плоди чорноплідної горобини, сушені яблука, пелюстки гібіскуса, плоди шипшини, плоди червоної горобини, чорна бузина, чорниця сушена, глід
Упаковка крафт-пакет
Характеристики
Призначення для джина
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук