• Кошик порожній!

  • Кошик порожній!

Набір спецій для настойки Джин Карпатський

Код товару: NS0009

Ціна
325 ₴
У наявності
Країна виробник
Україна
Склад
ялівець, коріандр, корінь дягелю, плоди чорноплідної горобини, сушені яблука, пелюстки гібіскуса, плоди шипшини, плоди червоної горобини, чорна бузина, чорниця сушена, глід
Вага
250 гр
Дивитися всі характеристики

Набір трав для настойки джин Карпатський

Незважаючи на вишукані смако-ароматичні якості карпатського джина в Україні про нього знають одиниці. Щасливчиками в основному є ті, хто гостював на Гуцульщині - краї, в якому винайшли цей міцний алкогольний напій. Саме там і збираються всі інгредієнти, які входять в набір для джина. Купити його рекомендуємо тим, хто надаэ перевагу міцному алкоголю з незвичайним смаковим і ароматичним профілем.

Як приготувати Карпатський джин в домашніх умовах

Використовуючи даний набір трав і спецій, джин власного виробництва можна зробити двома способами:

  • настоюванням з виходом готового продукту 5-8 л
  • паровою інфузією - вихід 12-15 л

Рекомендації з приготування методом настоювання

Вам знадобиться:

  • Спирт - 7-8 л
  • Трави і спеції - 250 г

Приготування

  1. Інгредієнти залийте алкоголем.
  2. Поставте в тепле темне місце на 2 тижні.
  3. Збовтуйте 1-3 рази на добу.
  4. Профільтруйте.
  5. Додайте прохолодну воду до отримання 30-35 градусів.
  6. Залийте настій в перегінний куб, виставлений на середню температуру.
  7. Відберіть перші 50 г напою.
  8. Головний відбір триває до отримання 45% в струмені. Головне стежити за хвостами, щоб в подальшому не зіпсувати дистилят.
  9. Виміряйте міцність і розведіть до 45 градусів.
  10. Поставте на тиждень відпочити.

Як зробити джин методом парової інфузії

Попередньо підготуйте інгредієнти та обладнання:

  • спирт розведений 30% - 20 л;
  • набір для приготування джина;
  • джин-корзина.

Покрокове виготовлення

  1. Складові набору подрібніть любим доступним способом. Дрібно подрібнювати не потрібно.
  2. Висипте в джин-корзину
  3. Заповніть перегінний апарат алкоголем.
  4. Перегонку проводити при невеликому температурному режимі. Це забезпечує рівномірне і повільне нагрівання спецій.
  5. Слідкуйте за рівнем флегми в джин-кошику. Вона не повинна переливатися в куб. Для цього періодично варто зливати вміст в окремий резервуар. Щоб спростити завдання, користуйтеся дренажним краном.
  6. Перші 20-50 мл напою зберіть. Через велику концентрацію ефірного масла ялівцевих ягід вони дуже гіркі, тому не придатні для вживання.
  7. Головну частину дистиляту потрібно збирати до зниження градуса до 50%.
  8. Позбавтеся від хвостів. Навіть невелика їх кількість при розведенні зробить джин каламутним.
  9. Розбавте дистилят до 42-45 градусів.
  10. Поставте на відпочинок на 7 діб.
Характеристики
Характеристики
Країна виробник Україна
Склад ялівець, коріандр, корінь дягелю, плоди чорноплідної горобини, сушені яблука, пелюстки гібіскуса, плоди шипшини, плоди червоної горобини, чорна бузина, чорниця сушена, глід
Упаковка крафт-пакет
Характеристики настоянки
Вага 250 гр
Характеристики
Країна виробник Україна
Останні відгуки
Василь
25.02.2021
Прийшла велика упаковка приблизно 15 на 10 см. Набита битком різними цільними спеціями. На смак джин вийшов досить концентрованим. Але вміру. Загалом смачно.
Дивитися всі відгуки
Василь
25.02.2021
Прийшла велика упаковка приблизно 15 на 10 см. Набита битком різними цільними спеціями. На смак джин вийшов досить концентрованим. Але вміру. Загалом смачно.

Написати відгук