• Кошик порожній!

Набір трав для джина Хендрікс

Код товару: NS0009

Ціна
257 ₴
У наявності
Купити в 1 клiк
Вага
250 г
Дивитися всі характеристики

Трав'яний набір Хендрікс

Набір Hendrick's містить всі необхідні трави і спеції для приготування відомого шотландського джина. Звичайно, відобразити оригінальні якості заводського джина в домашніх умовах нереально. Зате цілком можна приготувати подібний напій, близький за смаковими і ароматичними властивостями.

Крім традиційного ялівцевого смаку, в ньому відчувається яскраво виражений післясмак спецій, в якому гармонійно переплітаються нотки кардамону, касії, м'які відтінки кмину і соковитої апельсинової цедри. Такий післясмак назвично приємний, довготривалий і зігріваючий.

Аромат по насиченості також не відстає. Тонкий запах ялівцевих ягід вишукано доповнений легкістю лаванди, свіжої троянди і земляного кореня. Здається, що таке з'єднання несумісне, але готовий алкогольний напій доводить зворотне.

Як приготувати джин Hendrick's

Найпоширеніші методи приготування джина - парова інфузія за допомогою джин-кошики і настоювання. Перший дає вихід готового продукту 12-15 л. З іншого можна отримати 5-8 л - в залежності від бажаної ароматичної насиченості.

Робимо джин методом настоювання

Вам знадобитися:

  • Набір для джина Хендрікс
  • Спирт розбавлений (45-50%) - 7-8 л

Покрокове приготування

  1. Компоненти залийте алкоголем.
  2. Залиште настоюватися в темному теплому місці на 2 тижні
  3. Збовтуйте 1-3 рази на добу.
  4. Профільтруйте.
  5. Розведіть у воді до 30-35 градусів.
  6. Перемістіть настій в перегінний куб. Температуру встановіть середню.
  7. Зберіть перші 50 г голів.
  8. Основний відбір потрібно закінчити на 45% в струмені. Також не забудьте про хвости.
  9. Після вимірювання міцності напою розведіть його до 45 градусів. Нижче не потрібно, оскільки алкоголь загубить свої особливі характеристики.
  10. Поставте на відпочинок на тиждень.

Як зробити Хендрікс методом інфузії

Підготуйте наступні складові:

  • Набір трав і спецій для джина Hendricks
  • Спирт міцністю 30% - 20 л
  • Джин-корзина

Рекомендації виготовлення

  1. Подрібніть спеції і перенесіть їх в джин-кошик.
  2. У перегінний куб залийте алкоголь.
  3. Перегонку починати з невеликої температури. Це дозволить травам нагріватися поступово і рівномірно.
  4. Вміст джин-корзини періодично зливайте в окремий резервуар. Флегма не повинна переливатися назад в куб.
  5. 20-50 мл першого дистиляту зберіть окремо. Вони містять високий концентрат ялівцю, через що дуже гіркі.
  6. Головну фракцію збирайте до 50% зниження градуса в струмені.
  7. Не забудьте про збір хвостів. Якщо упустити навіть невелику кількість, при розведенні спиртне помутніє.
  8. Розбавте до 42-45 градусів.
  9. Дайте відпочити 5-7 днів.
Характеристики
Характеристики
Вага 250 г
Країна виробник
Склад ялівець, коріандр, корінь дягелю, каси (кориця), лакрица (солодка), перець кубеба, цедра апельсина, цедра лимона, кардамон, корінь ірису (фіалковий корінь), лаванда, троянда, лавровий лист, кмин
Упаковка крафт-пакет
Характеристики
Призначення для джина
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук