• Кошик порожній!

  • Кошик порожній!

Набір спецій для джина Gordons London Dry

Код товару: SN0001

Ціна
145 ₴
У наявності
Країна виробник
Україна
Склад
ялівець, коріандр, корінь дягелю, касія, лакриця, корінь імбиру, мускатний горіх
Вага
250 г
Дивитися всі характеристики

Набір для джина в стилі Гордонс Лондон

Міцний алкогольний напій Gordons London Dry бере свій початок ще з далекого 1969 року. До сьогоднішнього дня його склад зовсім не змінився. Але точний оригінальний рецепт приготування відомий тільки 12 людям в світі. Менеджери інтернет-магазину Пивна хата ЮА в цей список, звичайно, не входять, але зате у них можна купити готовий набір з усіма необхідними інгредієнтами для домашнього готування британського джина Гордонс Лондон.

Напою характерний виразний аромат ялівцю, коріандру і легкі нотки диких ягід. У смаку також відчуваються ягідні відтінки, гармонійно поєднані з приємним присмаком мигдалю та імбиру. Він сухий, дуже насичений і в той же час бездоганно чистий. Саме ці якості і виділяють даний напій серед інших джинів. Обов’язково скуштуйте.

Як зробити джин Gordon's London Dry

Даний вид алкоголю готують різними способами. Залежно від технології виготовлення можна отримати різну кількість алкоголю:

  • паровою інфузією - 11-15 літрів
  • настоюванням - 5-8 л (залежить від бажаної ароматичної концентрації).

Як приготувати джин методом настоювання

Для готування настойки в домашніх умовах знадобитися:

  • yабір Gordon's London Dry
  • алкоголь (45-50%) - 7-8 л

Рекомендації з виготовлення

  1. Інгредієнти висипте в відповідну за обсягом ємність і залийте спиртом, самогоном або горілкою.
  2. Залиште настоюватися на два тижні. Для цього найкраще підходить темне тепле місце.
  3. 2-3 рази на добу збовтуйте.
  4. Відфільтруйте.
  5. Розведіть прохолодною водою до 30-35 градусів.
  6. Приготовану настойку перенесіть в перегінний куб. Виставте його на середній температурний режим.
  7. Відберіть перші 50 г голів.
  8. Відбір основної частини закінчіть на 45% в струмені. Будьте уважні, щоб не упустити хвости. Навіть невелика кількість стане причиною помутніння напою.
  9. Виміряйте міцність алкоголю і розбавте його до 45 градусів. Нижче розбавлення убуває благородні нотки цитруса.
  10. Залиште відпочити на тиждень.

Готуємо джин способом парової інфузії

Підготуйте наступні складові:

  • Набір трав і спецій для джина
  • Спирт 30% - 20 л
  • Джин-корзина

Покрокове виготовлення

  1. Інгредієнти набору подрібніть в ступці або іншим зручним способом. Сильно подрібнювати не потрібно.
  2. Добре перемішайте і висипте в джин-кошик.
  3. Перегонку проводити при невисокій температурі, щоб прогрівання спецій проходило повільно і рівномірно.
  4. Слідкуйте за рівнем флегми в джин-корзині. Флегма не повинна повторно переливатися в куб. Вміст кошика необхідно переносити в окремий резервуар. Для цього користуйтеся дренажним краном. Під час перегонки цю процедуру потрібно повторювати 3-6 разів.
  5. Зберіть 30-50 мл першого алкоголю. У ньому містяться найбільш гіркі масла ялівцевих ягід.
  6. Основна частина збирається до зниження градуса в струмені до 50%.
  7. Зберіть хвости.
Характеристики
Характеристики
Країна виробник Україна
Склад ялівець, коріандр, корінь дягелю, касія, лакриця, корінь імбиру, мускатний горіх
Упаковка крафт-пакет
Характеристики настоянки
Вага 250 г
Характеристики
Країна виробник Україна
Останні відгуки
Матвей
23.12.2020
Спасибо менеджеру что посоветовала этот набор. Результат просто бомба
Сергей
07.11.2020
Если бы на этом наборе не было отклика, то не купил бы. А так решил попробовать что то новое. Понравился. Рекомендую.
Дивитися всі відгуки
Матвей
23.12.2020
Спасибо менеджеру что посоветовала этот набор. Результат просто бомба
Сергей
07.11.2020
Если бы на этом наборе не было отклика, то не купил бы. А так решил попробовать что то новое. Понравился. Рекомендую.
Иван
28.10.2020
Алкоголь получается вкусным с нежным ароматом. Яркого доминирования можжевельника нету. Делал на зерновой и кукурузной основе 60 на 40. Результат понравился

Написати відгук