UA-127209451-2
  • Кошик порожній!

Набір для джина Gordons London Dry

Код товару: SN0001

Ціна
125 ₴
У наявності
Купити в 1 клiк
Вага
250 г
Дивитися всі характеристики

Набір для джина в стилі Гордонс Лондон

Міцний алкогольний напій Gordons London Dry бере свій початок ще з далекого 1969 року. До сьогоднішнього дня його склад зовсім не змінився. Але точний оригінальний рецепт приготування відомий тільки 12 людям в світі. Менеджери інтернет-магазину Пивна хата ЮА в цей список, звичайно, не входять, але зате у них можна купити готовий набір з усіма необхідними інгредієнтами для домашнього готування британського джина Гордонс Лондон.

Напою характерний виразний аромат ялівцю, коріандру і легкі нотки диких ягід. У смаку також відчуваються ягідні відтінки, гармонійно поєднані з приємним присмаком мигдалю та імбиру. Він сухий, дуже насичений і в той же час бездоганно чистий. Саме ці якості і виділяють даний напій серед інших джинів. Обов’язково скуштуйте.

Як зробити джин Gordon's London Dry

Даний вид алкоголю готують різними способами. Залежно від технології виготовлення можна отримати різну кількість алкоголю:

  • паровою інфузією - 11-15 літрів
  • настоюванням - 5-8 л (залежить від бажаної ароматичної концентрації).

Як приготувати джин методом настоювання

Для готування настойки в домашніх умовах знадобитися:

  • yабір Gordon's London Dry
  • алкоголь (45-50%) - 7-8 л

Рекомендації з виготовлення

  1. Інгредієнти висипте в відповідну за обсягом ємність і залийте спиртом, самогоном або горілкою.
  2. Залиште настоюватися на два тижні. Для цього найкраще підходить темне тепле місце.
  3. 2-3 рази на добу збовтуйте.
  4. Відфільтруйте.
  5. Розведіть прохолодною водою до 30-35 градусів.
  6. Приготовану настойку перенесіть в перегінний куб. Виставте його на середній температурний режим.
  7. Відберіть перші 50 г голів.
  8. Відбір основної частини закінчіть на 45% в струмені. Будьте уважні, щоб не упустити хвости. Навіть невелика кількість стане причиною помутніння напою.
  9. Виміряйте міцність алкоголю і розбавте його до 45 градусів. Нижче розбавлення убуває благородні нотки цитруса.
  10. Залиште відпочити на тиждень.

Готуємо джин способом парової інфузії

Підготуйте наступні складові:

  • Набір трав і спецій для джина
  • Спирт 30% - 20 л
  • Джин-корзина

Покрокове виготовлення

  1. Інгредієнти набору подрібніть в ступці або іншим зручним способом. Сильно подрібнювати не потрібно.
  2. Добре перемішайте і висипте в джин-кошик.
  3. Перегонку проводити при невисокій температурі, щоб прогрівання спецій проходило повільно і рівномірно.
  4. Слідкуйте за рівнем флегми в джин-корзині. Флегма не повинна повторно переливатися в куб. Вміст кошика необхідно переносити в окремий резервуар. Для цього користуйтеся дренажним краном. Під час перегонки цю процедуру потрібно повторювати 3-6 разів.
  5. Зберіть 30-50 мл першого алкоголю. У ньому містяться найбільш гіркі масла ялівцевих ягід.
  6. Основна частина збирається до зниження градуса в струмені до 50%.
  7. Зберіть хвости.
Характеристики
Характеристики
Вага 250 г
Країна виробник Україна
Склад ялівець, коріандр, корінь дягелю, касія, лакриця, корінь імбиру, мускатний горіх
Упаковка крафт-пакет
Характеристики
Призначення для джина
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук