• Кошик порожній!

Набір спецій для джина Біфітер

Код товару: NA0002

Ціна
138 ₴
У наявності
Купити в 1 клiк
Вага
250 г
Дивитися всі характеристики

Набір для домашнього джина Біфітер

Готуйте у себе вдома унікальний джин Біфітер, слава про який ходить уже більше 200 років. Цей міцний алкогольний напій наділений сильно освіжаючим гострим смаком. У ньому домінує ялівець, а на задньому тлі розкриваються глибокі нотки ніжно гіркого цитруса. Решта інгредієнтів тільки підкреслюють основні смакові характеристики спиртного, доповнюючи її гармонійним квітковим і земляним відтінком з приємним післясмаком стиглого мигдалю. Цей смаковий букет завершує легкий благородний аромат.

Як зробити Біфітер в домашніх умовах

Спиртне готують двома способами: паровою інфузією і настоюванням. Кожен метод має свої особливості в остаточному результаті напою. Тому, щоб визначитися який варіант вам сподобється більше, експериментуйте і порівнюйте.

Готуємо Бифитер методом настоювання

Рецепт джина Beefeater простий. На приготування 5-8 літрів напою буде потрібно:

  • інгредієнти для джина - 250 г
  • спирт розведений 30% - 7-8 л.

Рекомендації виготовлення

  1. Компоненти залийте алкоголем.
  2. Ємність поставте в тепле темне приміщення на 10-14 днів.
  3. Збовтуйте 1-2 рази на добу.
  4. Відфільтруйте і розведіть прохолодною водою до 30-35 градусів.
  5. Настій перемістіть в перегінний куб. Температура апарату повинна бути наставлена на середній режим.
  6. Зберіть окремо перший дистилят – 50 мл (голови).
  7. Основна частина збирається до 45% в струмені. Не забудьте зібрати хвости.
  8. Розведіть настій до 45 градусів.
  9. Залиште на відпочинок на 7 днів

Приготувати Beefeater методом парової інфузії

Даним способом можна приготувати 12-15 літрів з 250 г трав і спецій. Крім набору для джина «Біфітер» підготуйте розведений спирт до 30% і джин-кошик.

Покрокове приготування

  1. Подрібніть інгредієнти любим доступним способом і пересипте в джин-кошик.
  2. У перегінний куб залийте алкоголь.
  3. Перегонку слід почати з невеликої температури. Це посприяє повільного і рівномірному нагріванню спецій.
  4. Слідкуйте, щоб флегма не переливалася назад в куб. Щоб цьому запобігти, час від часу зливайте вміст джин-кошика в окремий резервуар.
  5. Зберіть перші 20-50 мл дистиляту. Він дуже гіркий, оскільки містить високу концентрацію ефірних масел ялівцевих ягід.
  6. Основна частина збирається до 50% зниження градуса в струмені.
  7. Позбавтеся від хвостів.
  8. Розбавте джин до 42-45 градусів.
  9. Залиште на відпочинок на тиждень.
Характеристики
Характеристики
Вага 250 г
Країна виробник Україна
Склад ялівець ягоди, коріандр, дягель корінь, мигдаль сирої гіркий, апельсина цедра, лимона цедра, ірису корінь
Упаковка крафт-пакет
Характеристики
Призначення для джина
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук