• Кошик порожній!

  • Кошик порожній!

Набір спецій для джина Beefeater

Код товару: NA0002

Ціна
210 ₴
У наявності
Країна виробник
Україна
Склад
ялівець ягоди, коріандр, дягель корінь, мигдаль сирої гіркий, апельсина цедра, лимона цедра, ірису корінь
Вага
250 гр
Дивитися всі характеристики

Набір спецій для джина Beefeater London Dry

Готуйте у себе вдома унікальний джин Beefeater, слава про який ходить уже більше 200 років. Цей міцний алкогольний напій наділений сильно освіжаючим гострим смаком. У ньому домінує ялівець, а на задньому тлі розкриваються глибокі нотки ніжно гіркого цитруса. Решта інгредієнтів тільки підкреслюють основні смакові характеристики спиртного, доповнюючи її гармонійним квітковим і земляним відтінком з приємним післясмаком стиглого мигдалю. Цей смаковий букет завершує легкий благородний аромат.

Як зробити Beefeater в домашніх умовах

Спиртне готують двома способами: паровою інфузією і настоюванням. Кожен метод має свої особливості в остаточному результаті напою. Тому, щоб визначитися який варіант вам сподобється більше, експериментуйте і порівнюйте.

Готуємо Beefeater методом настоювання

Рецепт джина Beefeater простий. На приготування 5-8 літрів напою буде потрібно:

  • інгредієнти для джина - 250 г
  • спирт розведений 30% - 7-8 л.

Рекомендації виготовлення

  1. Компоненти залийте алкоголем.
  2. Ємність поставте в тепле темне приміщення на 10-14 днів.
  3. Збовтуйте 1-2 рази на добу.
  4. Відфільтруйте і розведіть прохолодною водою до 30-35 градусів.
  5. Настій перемістіть в перегінний куб. Температура апарату повинна бути наставлена на середній режим.
  6. Зберіть окремо перший дистилят – 50 мл (голови).
  7. Основна частина збирається до 45% в струмені. Не забудьте зібрати хвости.
  8. Розведіть настій до 45 градусів.
  9. Залиште на відпочинок на 7 днів

Приготувати Beefeater методом парової інфузії

Даним способом можна приготувати 12-15 літрів з 250 г трав і спецій. Крім набору для джина «Біфітер» підготуйте розведений спирт до 30% і джин-кошик.

Покрокове приготування

  1. Подрібніть інгредієнти любим доступним способом і пересипте в джин-кошик.
  2. У перегінний куб залийте алкоголь.
  3. Перегонку слід почати з невеликої температури. Це посприяє повільного і рівномірному нагріванню спецій.
  4. Слідкуйте, щоб флегма не переливалася назад в куб. Щоб цьому запобігти, час від часу зливайте вміст джин-кошика в окремий резервуар.
  5. Зберіть перші 20-50 мл дистиляту. Він дуже гіркий, оскільки містить високу концентрацію ефірних масел ялівцевих ягід.
  6. Основна частина збирається до 50% зниження градуса в струмені.
  7. Позбавтеся від хвостів.
  8. Розбавте джин до 42-45 градусів.
  9. Залиште на відпочинок на тиждень.
Характеристики
Характеристики
Країна виробник Україна
Склад ялівець ягоди, коріандр, дягель корінь, мигдаль сирої гіркий, апельсина цедра, лимона цедра, ірису корінь
Упаковка крафт-пакет
Характеристики настоянки
Вага 250 гр
Характеристики
Країна виробник Україна
Призначення для джина
Останні відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук