• Кошик порожній!

  • Кошик порожній!

Дубова тріска для коньяку
Хіт
ТОП ПРОДАЖУ
Код товару: BR-00019, Вага: 100.00
Велика тріска американського дуба Цей..
Хіт
ТОП ПРОДАЖУ
Код товару: BR00786, Вага: 100.00
Тріска дубова французький дуб дрібна фра..
Хіт
ТОП ПРОДАЖУ
Код товару: DR00235, Вага: 100.00
Тріска французького дуба середньої фракц..
Хіт
Код товару: DY-21558, Вага: 100.00
Дубова тріска середньої фракції Американ..
Показано з 1 по 10 з 10 (всього 1 сторінок)
Дубова тріска для коньяку

Дубова тріска для коньяку

Готуйте коньяк на натуральній дубовій трісці - без добавок, з якісної деревини та професійним обсмажуванням. Не знаєте де таку придбати? Тоді дивіться асортимент, які пропонує магазин Пивна хата ЮА.Щепа дубова для коньяку

Властивості дубових паличок для коньяку

Дубова деревина використовується для настоювання різних видів алкоголю, щоб надати йому специфічні смакові профілі. Для приготування коньяку цей компонент просто незамінний. Він надає продукту дорогого смаку, благородного післясмаку, наповнюючи багатим смаковим і ароматичним букетом.

Важливо і те, що тріска дуба містить корисні для людини мікроелементи і є натуральним абсорбентом. Під час настоювання дерево всмоктує шкідливі речовини. Натомість спирт і вода просочуються в пори тирси дуба, вимиваючи дерев'яний сік. З ним виділяються:

  • таніни, які надають спиртному міцності.
  • кислоти. Забезпечують аромат, збагачення та пом'якшення смаку.
  • фенольні сполуки - відповідають за приємний свіжий післясмак.

Дубові тріски можна використовувати повторно до 5 разів. Їх не потрібно піддавати повторній обробці. Просто процідіть від спиртного і одразу можна застосовувати.

Який смак надають дубові чіпси коньяку

Бажаєте приготувати звичайний алкоголь з коньячним смаком? Тоді використовуйте необроблену (необсмажену) дубову тирсу. Якщо плануєте зробити якісний домашній коньяк зі справжнім коньячним смаком, тоді зверніть увагу на обсмажування. При термічній обробці целюлоза і лігнін, що міститься в деревині, починає руйнуватися і перетворюється на цукор – глюкозу та фруктозу.

Дубові чіпси для коньякуТемпература та тривалість обсмажування дубової тріски має прямий вплив на спиртне. Є 3 ступеня випалу:

  1. Легкий. Обсмажування триває 2-3 години при температурі 120-160°. Щепа виходить з приємним золотистим відтінком. Алкоголю забезпечує ненав'язливий ванільний смак із легкими нотками фруктів та копчення. Забарвлення вийде світло-коричневим.
  2. Середній. Обсмажування тріски займає 6-10 годин при температурі 180-200 °. Продукт набуває коричневого кольору. Спиртне, яке настоюється на ньому, отримує багатий смаковий букет карамелі та мигдалю. Забарвлення спиртного буде ніжно-коричневе. Саме таке й прагнуть отримати більшість домашніх виробників коньяку.
  3. Сильний. Чіпси піддаються термічній обробці протягом 15-20 годин при температурі 200-220 градусів. Вони відрізняються чорним кольором. Алкоголю забезпечують вишуканий смак гіркого шоколаду. Відтінок вийде темно-коричневим.

Зробити обсмажування можна самостійно. Але воно того не варте. Ви втратите час і, можливо, сам продукт. Чому? Тому що цей процес має постійно контролюватись і проводиться відповідно до всіх вимог. Адже деревина може підгоріти та обвуглитися. Тоді доведеться викидати. Інакше алкогольний напій вийде надто гірким.Дубові палочки для приготування коньяку

При виборі дубової тріски для коньяку зверніть увагу на сорт дерева та розмір фракції.

  • Американський дуб наділяє горіховими нотками і придає ледь помітну ванільність. Для спиртів цей вид дерева – один із головних ароматизаторів. Під час витримки виділяється безліч складних запахів. Найбільш вираженими серед них є ваніль, карамель та кленовий сироп.
  • Французький дуб. Тріска м'яка, характеризується деревною округлістю. Її цінність у здатності наділити алкоголь солодким пряним присмаком у гармонійному поєднанні з корицею та запашним перцем. Деревина дуже багата на смакові сполуки та таніни. Але при цьому дубовий характер у них менш виражений.
  • Український дуб. Забезпечує спиртному легкими ванільними, квітковими та фруктовими компонентами.

Як купити дубову тріску для коньяку

Ми пропонуємо тільки якісну тріску дуба для настоювання коньяку. Для її виробництва використовуються екологічно чисті дерева, які переробляють на опілки на спеціальних сучасних апаратах. Вони відрізняється чистотою, округлістю та оптимальною вологістю (8-12%).Тріска дубова для настоювання коньяка

В асортименті інтернет-магазину Пивна хата UA надано тріску 3 видів дуба: американського, французького, українського. І 3 видів обсмажування: легке, середнє, сильне.

Також для коньяку дубову тріску можна купити змішаного типу - міксована обсмажена і необсмажена. Ціна трохи нижча, ніж у обсмаженій.

Оформити замовлення можна в інтернет-магазині Пивна Хата UA або зателефонувавши за телефоном +38 098 710 76 64.

Ви самі знаєте, що настоювання цього благородного напою займає тривалий час. Тож не тягніть його. Замовляйте дубову тріску для коньяку вже зараз і через день – два процес приготування вже активно стартує. Приємного готування і надалі приємного апетиту!