Дубова щепа французького дуба
Дубова щепа призначена для алкоголю, який потребує дозрівання в бочці: коньяк, настоянки. Якщо бочки у вас немає, це найбільш оптимальна альтернатива, яка максимально точно імітує аромат і смак бочкової витримки. Забезпечує швидкий і якісний результат.
Дуб, з якого виготовляють тріску, вирощений в екологічно чистій місцевості. Відбираються здорові дерева, які після зрубу залишають просушувати на відкритому повітрі більше року. Потім подрібнюють на відповідну фракцію і підсмажують. Ця дубова щепа смажилась до середнього ступеня випалу.
Середній випал опілок забезпечую алкоголю ванільний аромат з тонкими нотками сухофруктів, спецій, какао та мигдалю. Колір напою залежить від тривалості настоювання: від світло-золотистого до темно-бурштинового. Настоювати рекомендуємо від 14 днів до 2 місяців – залежно від бажання і очікуваного результату.
Інструкція дозування
- Легкий смак – 2г/л
- Помірний – 4 г/л
- Насичений – 6 г/л
- Сильний -10 г/л