Дубова щепа французький дуб
Щепа французького дуба посиленого середнього випалу придає алкогольним настоянкам ванільного присмаку з легкими нотками кокосу, спецій, сухофруктів (абрикоса і персика), квітів. Насиченість смаку, аромату і відтінку залежить від кількості добавленої дубової тріски і часу настоювання.
Рекомендації дозування
- легкий смак – 2 г/л
- помірний – 4 г/л
- насичений – 6 г/л
- сильний – 10 г/л
Настоювання можна проводити від 2 тижнів до 2-х місяців – залежно від очікуваного результату і смако-ароматичних потреб.
Особливості тирси для коньяка
- середня фракція від 2 до 6 мм
- посилений середній випал
- придає напою широкий смаковий спектр
- максимально наближає смак до настоянок і коньяків витриманих в бочці
- економна в застосування