Тріска французького дуба середньої фракції середня обсмажка
Дубова тріска відрізняється хорошою щільністю, твердістю та міцністю. Для виготовлення використовується здорова деревина французького дуба.
Особливості тирси французького дуба
- округлість
- надає алкоголю солодкий пряний смак
- фракція середня рівномірна
- обжарка середня
- вологість 8-12%, що ідеально для тривалого зберігання навіть у звичайному поліетиленовому пакеті
- містить велику кількість смакових сполук та танінів. Напою дістаються легкі дубові нотки.
Застосування дубової стружки середньої фракції
Великий асортимент застосування дозволяє розігнатися у різних галузях кулінарії:
- алкогольна для приготування міцних напоїв – віскі, коньяку, бренді. Відмінно зарекомендувала себе у виноробстві, пивоварінні та самогоноваренні. Дубові тріски прискорюють дозрівання молодих коньячних спиртів, червоного та білого вина.
- сироваріння: для копчення сиру.
- копчення м'ясних та овочевих страв: тріска французького дуба надає тонкого копченого аромату ковбасі, салу, овочам. Тим самим збагачуючи їх своєрідною смаковою та ароматичною основою.
Використання тріски французького дуба в дистилятах
Ще в давнину у дубових бочках зберігали вино, коньяк та інший алкоголь. Це дозволяло не тільки довго зберігати спиртне, але й насичувати його благородним смаковим та ароматичним профілем.
Традиція тримати алкогольні напої у бочці зберігається й сьогодні. Але не кожен може зберігати у себе вдома дерев'яний резервуар або не так часто виготовляє алкоголь. А за смаком та якістю ганяються усі. Тому пропонуємо альтернативу – французька дубова тріска.
Її додавання урізноманітнить смак дистилятів та додасть їм складного вишуканого профілю.
ДОЗУВАННЯ: 5-15 г на 1 літр
ТЕРМІН ДОЗРІВАННЯ: Від 1 місяця до півроку. У вино та пиво рекомендуємо додавати вже після бродіння.
У магазині Пивна Хата UA купити тріску французького дуба середнього випалу можна в спеціальних пакетах. Вони зручні для використання, продовжують термін зберігання та можуть застосовуватися багаторазово.
В упаковці 100 г