Тріска дубова французький дуб дрібна фракція
Натуральна дубова тріска дрібної фракції. Для виробництва використовується здорова деревина французького дуба. Такі дубові опілки вважаються важливим інгредієнтом у приготуванні коньяку, віскі, рому, самогону та інших спиртних напоїв з унікальним приємним ароматом та смаком.
Середнє обсмажування забезпечує щепі дуба коричневий відтінок, а самогону чи коньяку – присмак від карамельного до мигдального. За кольором алкоголь темніший, ніж на тирсі середнього обсмажування.
Тріска дуба використовується для приготування спиртного на цукровій, зерновій та фруктовій основі. Для настоювання коньяку в домашніх умовах кращого варіанту не знайти.
Чому варто купити дрібну щепу французького дуба
- наявність великої кількості жиру, смоли та танінів забезпечують алкоголю ненав'язливий аромат та смак з нотками благородної смоли. Напій виходить смачний з натуральним красивим прозорим забарвленням.
- надає ефекту витримки в дубовій бочці.
- може використовуватись до 5 разів. При повторному використанні дубову стружку не потрібно обробляти.
Особливості дубової тріски французького дуба
Має 5 особливостей:
- округлість
- обжарка середня
- фракція дрібна рівномірна
- вологість 8-12%
- чиста
Де може застосовуватися тріска дуба
Обмежень немає. Хто як бажає, з такою метою і використовує. Найпоширенішими напрямками є:
- копчення м'яса та м'ясних виробів: сосисок, ковбас, сала.
- копчення сиру
- копчення овочів
- виробництво міцного алкоголю в домашніх умовах
- виробництво домашнього пива, вина
Дубова стружка також активно використовується у промисловості. Завдяки використанню спеціального обладнання для виробництва, високій якості обсмажування за ГОСТом та всіма необхідними вимогами, цей вид стружки дуба є одним із найбільш затребуваних.
Як використовувати дрібну дубову тирсу у виготовленні алкоголю
ДОЗУВАННЯ: 5-15 г на 1 л алкоголю
ТЕРМІН ДОЗРІВАННЯ: від 4 тижнів до 6 місяців. У вино та пиво бажано додавати вже після бродіння.
В упаковці 100 гр.