Дубова тріска легкої ожарки
Тріска французького дуба легкого обсмажування забезпечує коньяку та настоянкам приємні ванільні аромати з палітрою кокосовими та тонкими дубовими нотками. Смак і аромат виходить шляхетним і багатим. Домашній алкоголь настояний на дубовій трісці складно відрізнити від напоїв, витриманих у бочці. Тріска максимально наближає смако-ароматичний профіль до оригінального бочкового та забезпечує красивий коньячний колір від світло-золотистого до темно-бурштинового.
Особливості тирси французького дуба Gradient L
- Середня фракція розміром 2-6 мм
- Проходять просушування та поступове обсмажування
- Випав середній
- Зберігає максимальну кількість смакових характеристик дуба
Рекомендації дозування
Оптимальний час настоювання від 2 тижнів до 2 місяців. Від тривалості та кількості доданої щепи залежить кінцевий смаковий результат напою та його колір.
- Легкий смак – 2 г/л
- Відчутний 4 г/л
- Насичений – 6 г/л
- Сильний – 10 г/л