Тріска французького дуба легкої ожарки
Тріска французького дуба легкого обсмажування забезпечує приємні ванільні аромати з палітрою кокосових та дубових ноткок. Смак і аромат виходять шляхетними і багатими.
Даний випал щепи французького дуба купити рекомендуємо для настоювання делікатних спиртних напоїв: білого вина, легких сортів віскі, де необхідно зберегти баланс між основними якостями алкоголю і впливом-деревини.
Домашній алкоголь настояний на дубовій французькій трісці складно відрізнити від напоїв, витриманих у бочці. Тріска максимально наближає смако-ароматичний профіль до оригінального бочкового та забезпечує красивий коньячний колір.
Особливості тирси французького дуба Gradient L
- Середня фракція розміром 2-6 мм
- Проходять просушування та поступове обсмажування за спеціальною технологіює
- Випал середній
- Зберігає максимальну кількість смакових характеристик дуба
Тріска французького дуба легкого випалу зазвичай додає напою такі характеристики:
1. Смак: М'які деревні нотки з відтінками ванілі, горіхів, іноді легкі нотки спецій (наприклад, кориці чи гвоздики). Легкий випал забезпечує більш ніжний смак, без сильної домінації димних чи палених нот.
2. Аромат: зберігає натуральні аромати дуба, яким характерні фруктові, квіткові або ванільні відтінками. Також можуть проявлятися нотки свіжих деревини або вершкових тонів.
3. Колір: незначно впливає на забарвлення напою, додаючи лише легкий золотистий або світло-бурштиновий відтінок. У порівнянні з більш інтенсивним випалом, він не дає глибокого темного кольору.
Рекомендації дозування
Оптимальний час настоювання від 2 тижнів до 2 місяців. Від тривалості та кількості доданої щепи залежить кінцевий смаковий результат напою та його колір.
- Легкий смак – 2 г/л
- Відчутний 4 г/л
- Насичений – 6 г/л
- Сильний – 10 г/л