Тріска французького дуба
Для виготовлення настоянок, коньяку та інших алкогольних напоїв, що вимагають витримки в бочці, пропонуємо купити дубову щепу. Вона забезпечує швидкий результат та приємний смако-ароматичний профіль. Одним із найбільш затребуваних вважається французький дуб.
Щепа посиленого середнього випала забезпечує напою ванільний смак з легкими нотками кокосу, спецій, сухофруктів (персика та абрикоса) та приємного квіткового бленду. Смак виходить дуже приємним, благородним, максимально наближеним до алкоголю, витриманого в бочці. Колір залежить від тривалості настоювання: від світло-золотистого до темно-бурштинового. Рекомендований час настоювання від 14 днів до 2 місяців.
Дозування опілок
- легкий смак – 2 г/л;
- відчутний смак – 4 г/л;
- насичений смак – 6 г/л;
- інтенсивний смак – 10 г/л.