Набір для настойки самогону на Бородинському хлібі
Настоянка Бородинська - незвичайний алкоголь домашнього виробництва. Її особливістю є ніжний аромат житнього хліба і приємний хлібний присмак, який вона отримує від головного компонента - бородинского хліба.
Щоб не морочитися над непотрібними процесами приготування, які в більшості випадків тільки погіршують смак і колір напою, пропонуємо купити готовий набір для самогону на Бородинському хлібі. Не потрібно нічого подрібнювати, смажити, витрачати час і нерви. Просто дотримуйтесь рецепта приготування і через менше ніж 2 тижні можна насолоджуватися одним з улюблених міцних напоїв багатьох чоловіків.
Покрокове приготування настоянки «Бородинська»
Щоб зробити самогон на бородинських сухариках підготуйте відповідну ємність (від 4 літрів). З компонентів потрібно:
- Алкоголь 40-45% - 3 л
- Набір трав і спецій - 1 шт.
- Цукор (або світлий мед) - 4 ст. л.
Інгредієнти залийте самогоном або горілкою. Додайте цукор / мед і добре перемішайте. Поставте в прохолодне темне місце на тиждень. Для отримання концентрованого настою банку струшуйте кожен день. Після закінчення терміну настоювання добре профільтруйте. Віджимати вміст не потрібно, оскільки такі дії можуть зіпсувати смак і колір алкоголю.
Для поліпшення смакових і ароматичних якостей спиртного залиште його на 3-4 дні на «відпочинок». Потім злийте з осаду і профільтруйте через марлю або вату.
Напій варто вжити в найближчі 3-4 місяці. Після закінчення рекомендаційного терміну його кращі якості втрачаються.