Спеції для джину Aviation
Набір спецій для джину Aviation розроблений на основі 21 інгредієнта. В його склад входять тільки натуральні трави та спеції: ялівець, коріандр, корінь дягиля, малина сушена, лакриця, мигдаль гіркий, цедра апельсина, елеутерокок, кардамон, корінь ірису, м'ята, ожина, аніс, чорниця, журавлина, терен, лепеха болотна, імбир, шавлія, лаванда, соснова брунька.
Упаковка 250 грам розрахована на приготування 12-15 літрів смачного джину з яскраво вираженим смаком та колоритним ароматом. Він значно м'ягший і одночасно склалніший, ніж традиційні джини.
Ретельно підібраний склад забезпечує створення збалансованого смакового профілю, у якому делікатно відчуваються нотки зарашної лаванди, спілих цитрусових і багатого бленду спецій. Напій залишає довгий приємний солодкуватий післясмак, який буде відчуватись ще тривалий час після споживання.
Аромат алкоголю також оригінальний. Він виділяється з-поміж других джинів мякістю з квітково-цитрусовими нотками та тонкою пряністю.
Смако-ароматичний профіль цього джину важко описати словами. Його потрібно відчувати при вживанні і насолоджуватись. Дійсно насолоджуватись наповну. Якщо ви вагаєтесь який набір спецій для джина купити, зупиніть свій вибір на Aviation. Це вишуканий шедевральний варіант!
Рекомендації приготування джина на самогоні
Домашній джин в стилі Aviation на основі готового набору спецій можна готувати двома способами:
- настоювання
- за допомогою джин-корзини
Приготування джину методом настоювання
Вам знадобиться:
- Набір спецій – 1 упаковка
- Самогон або розведений 45-50% спирт – 7-8 л
Покрокова інструкція
- Висипте інгредієнти набору в відповідну за розміром ємність і залийте алкоголем.
- Добре перемішійте.
- Залиште настоюватись 10-14 діб. Настоювати в темному теплому приміщенні.
- Струшуйте 1 раз в день. Це забезпечить краще виділення і розщеплення соків і речовин з трав і спецій.
- Після закінчення терміну витримки відфільтруйте.
- Настій розведіть холодною водою до 30-35 градусів.
- Отриману настоянку залийте в перегінний куб. Виставте на середню температуру.
- Відберіть перші 50 г голів.
- Відбір “тіла” завершіть на 45% в струмені. Увага! Цей пункт дуже важливий в приготуванні домашнього джина, оскільки через навіть мінімальну кількість хвостів напій мутніє.
- Виміряйте міцність. Розведіть до 45 градусів.
Пам'ятайте, джин міцніше горілки, розведення нижче, ніж 42 градуси начисто знищить цитрусові нотки.
Готовий напій повинен відпочити тиждень.
Короткі відомості про джин Авіатіон
Це американський алкоголь преміум класу. В порівнянні з багатьма відомими джинами він досить молодий. Рецепт розроблений у 2006 році. Авторська задумка основана на створенні ексклюзивного алкоголю, який кардинально відрізнятиметься від традиційного американського стилю.
Відноситься до сухих типів. Його особливість у гармонійному смаковому поєднанні всіх компонентів. Підкреслимо, що в переважній більшості джинів, ялівець домінує. А в випадку Aviation – він делікатно доповнює другі смакові відтінки.