Набір трав і спецій для самогону Малинового
Спершу ніж казати «фу, як можна пити малинову горілку», спробуйте її, а потім робіть висновки. Дійсно, малина і високоградусний алкоголь - досить неординарне поєднання. Але такий напій здивує навіть вас. Спробуйте самі приготувати самогон на малині. Для цього потрібно підготувати алкоголь, купити набір для Малинівки і трохи більше тижня терпіння.
У його склад входять сушені плоди, листя і корінь малини, корінь ірису і імбир.
Напій виходить міцним з приємними нотками свіжої малини і вираженим десертним ароматом. Але при вживанні спиртозність виражена помірно.
Приготування горілки Малинівки
Зробити самогон на малині в домашніх умовах можна двома способами - настоюванням або з використанням джин-кошики.
Настоювання самогону з малини
Вам буде потрібно:
- Набір спецій для Малинівки
- Алкоголь міцністю 40% - 3,6 л
Цей метод розрахований на виготовлення 3 літрів малинової настоянки.
Покроковий рецепт
- Приправи з набору залити самогоном і перемішати.
- Поставити на відпочинок в тепле темне місце на тиждень.
- Настій відфільтрувати і розбавити до міцності 30%.
- Провести перегонку до міцності 45-50% в струмені.
- Отриманий продукт розбавити водою до 40%.
- Якщо потрібно пом'якшити, додайте 1 ст л цукру або цукрового сиропу.
- Дайте відпочити 2-3 доби.
Як приготувати малинову горілку за допомогою джин-кошика
Підготуйте наступні інгредієнти:
- Набір спецій і прянощів для малинівки
- Алкоголь міцністю 30% - 10 л
Даний метод розрахований на приготування близько 6 літрів спиртного.
Покрокове приготування
- Проведіть відбір голів (перші 100 г).
- Тіло збирати до міцності 50% в струмені.
- Отриманий напій розбавити до 40%.
- Залишити на відпочинок на тиждень.
Спиртне найкраще вживати охолодженим (t 8-10 C). Тоді воно розкриється в більш м'якому смако-ароматичному букеті. Закушувати можна фруктами, шоколадом, випічкою, овочами-гриль, закусками з курячого філе, запеченою картоплею і т.д.