Набір спецій для Австрійського рома
Австрійський ром - напій справжніх чоловіків. Він міцний, з характером, має яскравий гоструватим смаком з нотками солодощі і тонкої прянощі. Але найцінніше - послевкусии. Передати словами це відчуття просто неможливо.
Колір напою насичений бурштиновий. А на запах - благородний з приємним трав'яним профілем.
І цей вишуканий напій необов'язково везти з Австрії. Приготуйте його у себе вдома за все за 20-25 днів. Для цього ми приготували набір спецій для рома Австрійського. До його складу входять тільки натуральні інгредієнти: чорнослив, тріска дубова обсмажена, шипшина, вишня сушена, цикорій, лемонграс трава, ромашка, ванілін. Складові упаковані крафт-пакет, який максимально зберігає їх смакові, ароматичні та функціональні властивості.
Набір розрахований на 3 л настоянки. Спробуйте. Вам сподобатися.
Приготування міцного рому з Австрії
Підготуйте:
- Алкоголь міцністю 40% - 3 л (самогон, горілка, розбавлений спирт)
- Набір спецій
Покроковий рецепт
- Спеції та трави висипати в відповідну тару і залити алкоголем.
- Поставити в темне місце на 14 днів.
- 1-2 рази на добу збовтувати.
- Відфільтрувати.
- Залишити на відпочинок на 5-10 діб.
Вживати охолодженим.