Набір спецій для настоянки Єврейська Пейсахівка
Традиційний єврейський напій з приємним ледве відчутним солодкуватим смаком і карамельним ароматом. Для приготування алкоголю використовуються кошерны родзинки. Вони містить мікроорганізми, які сприяють інтенсивному бродінню та збагачують напій благородним цікавим смако-ароматичним профілем. Смак виходить дуже м'яким, незважаючи на те, що алкоголь міцний – 40%. На колір настій прозорий.
До складу набору входять тільки натуральні інгредієнти: родзинки, тростинний цукор, апельсина цедра, кориця, коріандр, мелений мускатний горіх, ванілін.
Приготування Єврейської Пейсаховки
Упаковка розрахована на виготовлення 1 літра настою. Крім спецій знадобиться самогон або горілка 40% - 1 літр.
Покроковий рецепт
- Спеції залити алкоголем.
- Залишити на настоювання у темному приміщенні на 2 тижні. Раз на добу збовтувати.
- Відфільтрувати.
- Залишити на дозрівання на 5-10 днів.
Вживати охолодженим. Смачного.
Євреї п'ють його на Великдень, оскільки Пейсаховка походить від назви Пейсах, що означає Великдень. Європейцям, зокрема українцям, цей алкоголь сподобався і вживають його у будь-яке свято.