Кубики дубові насичені вином Сотерн
Кубики дуба середнього підсиленого випалу пройшли спеціальну передову технологію насичення ексклюзивним французьким вином Сотерн. Призначені для надання дистилятам вишуканого оригінального смако-ароматичного профілю з нотками дуба і вина Сотерн. Підходить для витримки віскі, рому, бренді і других дистилятів, яким необхідно надати смакової родзинки.
Алкоголь, вистояний на цих дубових кубиках отримає благородний багатий смак вина з тонкими медовими нюансами спілих абрикосів і персиків. Додатковою особливістю буде насичення дубовими акцентами.
Рекомендації по застосування дубових кубиків з вином Сотерн
ТРИВАЛІСТЬ ВИТРИМКИ: мінімально – 14 днів. Максимально – 2 місяці. Витримка 2 тижні забезпечить тонку ароматику і легкі смакові відтінки. Для розкриття повного смакового профілю рекомендується тримати довше. Періодично знімайте пробу, щоб визначити свій ідеальним період настоювання за смаковими уподобаннями.
ДОЗУВАННЯ: упаковка розрахована в середньому на приготування 10 л настою:
- легкий аромат з тонкими дубовими акцентами – 2 г/л
- інтенсивний фруктовий смак з деревними нотками – 4 г/л
- багатий глибокий смако-ароматичний профіль, в яком у поєднуються солодкість і дубові якості – 6 г/л
- насичений інтенсивний смак і аромат з вираженим характером дуба і вина – 10 г/л
Коротка інформація про вина Сотерн
Сотерн – французьке десертне вино. Належить до ряду білих солодких вин. вважається одним з найбільш вишуканих і престижних і світі. Виділяється унікальним смаком та неповторною ароматикою, яка зачаровує. Такі якості забезпечує виноград, уражений “благородною пліснявою”, яка концентрує цукор і забезпечує багатий букет.
На смак напій збалансовано солодкий з м'якою витонченою структурою і насиченістю. В ньому вловлюються нотки сухофруктів (інжир, ананас, маракуя, персик, абрикос) і мед в переплітанні з дубовими характерами (тости, ваніль, карамель, горіхи). Особлива увага приділяється насолоді від післясмаку: він тривалий, оксамитовий з дуже-дуже приємним відчуттям солодкості з цитрусово-квітковою свіжістю.
Аромат характеризується складністю. В цьому і прихована вся розкіш напою. В ньому поєднані квітки (липа, акація, апельсиновий цвіт) з мигдалем, блендом спецій, імбирем.