Кубики французького дуба середньої обжарки
Дубові кубики надають напою виражений смак і аромат дуба. Цей вид обсмажений до середнього випалу, що означає, що настояний на них алкоголь буде мати характерні нотки ванілі, сухофруктів, мигдалю, какао та спецій.
Кубіки - дубові шматочки зі стороною 15 мм, оброблені за класичною технологією. Їх використовують під час витримки напоїв, надаючи їм благородного відтінку. Завдяки великій поверхні, кубіки забезпечують аерацію, зм'якшуючи смак та збагачуючи напій киснем.
ОСОБЛИВОСТІ: Забезпечують спиртному приємний благородний смако-ароматичний профіль дуба.
ДОЗУВАННЯ: залежно від кількості дабовлених дубових кубиків, залежить насиченість смаку:
- легкий - 2 г/л
- помірний - 4 г/л
- насичений - 6 г/л
- сильно відчутний - 10 г/л
ТРИВАЛІСТЬ НАСТОЮВАННЯ: 2 тижня - 2 місяця. За бажанням можна настоювати довше. Тоді смако-ароматичний профіль буде більш інтенсивним. Рекомендуємо періодично знімати пробу, щоб визначити свій ідеальний смак напою.