Дубові кубики насичені Токайським вином
Це один з найпопулярніших видів дубових кубиків. Вони пройшли спеціальну термічну обробку до середнього підсиленого випалу, який забезпечує алкоголю приємні ванільні та карамельні смакові якості з тонкими нотками дорогих спецій і благородного димного, горіхового присмаку. В багатому ароматичному бленді вловлюються нотки свіжих тостів, деревини, фруктів, квітів та меду. Іноді відчувається запах чорного шоколаду та дорогої вишуканої кави.
Але головна родзинка цих дубових кубиків – десертне біле вино Токай. Ним кубики рівномірно просочені під високим тиском. Вистояний на дубових кубиках алкоголь набуває багатий аромат та смак вина, створюючи унікальний баланс між фруктами та дубом з елементами відомого угорського солодкого вина.
Підходять для настоювання віскі, рому, бренді та других настоїв на самогоні.
ТРИВАЛІСТЬ ВИТРИМКИ: мінімум 14 днів. Оптимально 1-2 місяці.
На смак та аромат настоянки впливає добавлена кількість кубиків дуба та час настоювання. Для визначення оптимального смако-ароматичного профілю можете дотримуватись наступних рекомендацій:
- м'ягкий дубовий характер, колір легко виражений – 2 г/л
- приємний виражений солодкий присмак з деревними нотками – 4 г/л
- глибокий смак з вираженим дубовим і винним акцентом – 6 г/л
- насичений аромат з багатим вираженим смаком благородного вина і дуба – 10 г/л.
Періодично знімайте пробу. Це дозволить визначити ваш ідеальний час витримки для отримання смаку та аромату під ваші індивідуальні потреби.