Дубові кубики для віскі
Кубики дуба мають посилену середню ступінь обсмажування. Додатково вони вистояні в відомому шотландському віскі Smokehead, завдяки чому мають характерний димно-торфяний смак. Під час настоювання на кубиках, спиртне пропитується благородним димним і торфяним присмак, характерним для дорогих віскі.
Дубові кубики можна застосовувати в широкому спектрі виробництва алкогольних напоїв: віскі, ром, бренді, деякі види крафтового пива.
Інструкція з експлуатації
Відповідно від отримання бажаного смакового результату з насичення напою димно-дубовим смаком та ароматом рекомендуємо користуватись інструкцією з дозування та настоювання:
- легкий присмак – 2 г/л.
- помірний – 4 г/л
- насичений – 6 г/л
- сильний – 10 г/л
ПЕРІОД НАСТОЮВАННЯ. Мінімальний термін - 14 днів. Оптимальний – 2 місяці. Чим довше настоювати, тим насиченішим буде смаковий профіль.