Ароматизатор для коньяку Вишня в шоколаді
Популярний ароматизатор для приготування домашнього коньяку в стилі Вишня в шоколаді. Він дозволяє виготовити смачний алкоголь, максимально наближений до оригінального коньяку Вишня в шоколаді. Ця добавка надає настою багатий освіжаючий аромат спілої вишні з солодкими шоколадними нотками.
Смак насичений, збалансований. У ньому чітко відчувається гармонійне поєднання вишневої кислинки з солодким шоколадним характером. Такий баланс одночасно заряджає і розслабляє. П’ється надзвичайно приємно і легко.
Екстракт забезпечує коньяку бурштиновий колір.
Свіжий та насичений смак з приємною, ароматною вишнею з шоколадом.
Алкоголь у склад не входить. Зроблений на основі натуральних інгредієнтів: харчових смакоароматичних добавок, барвника, боніфікатора.
Рекомендації для застосування ароматизатора для коньяку
ДОЗУВАННЯ: 5 г на 1 л самогону або 4 мл на 1 л
ТЕМПЕРАТУРА: Від 4 С.
ТРИВАЛІСТЬ ВИТРИМКИ: мінімальний час настоювання 12 годин. Максимальний – 5 днів. Від тривалості залежить наповнення алкоголю смаковими та ароматичними якостями.
- 1-3 години – запускається хімічна реакція. Відбуваються перші смакові зміни. Але аромат залишається первинним.
- 12-24 години – смак набуває легкий коньячний смак і аромат. Готовий до споживання.
- 3-5 днів – смак насичений, інтенсивний з вираженим характером коняка. Спиртова реакція повністю завершилась.
Покрокова інструкція
- Збовтайте флакон з ароматизатором Вишня в шоколаді.
- Виміряйте необхідну кількість есенції.
- Перелийте в банку зі спиртом і перемішайте.
- Настоюйте в темному приміщенні.
Увага! Резервуар, в якому плануєте настоювати коньяк, повинен бути заповненим самогоном до горловини. Це необхідно, щоб не допустити взаємодію кисню зі спиртом, який спричиняє окиснення і вивітрювання. І як результат – втрату якості напою.