Рідкий дубовий екстракт
Екстракт дуба застосовується для пришвидшення приготування алкогольних напитків, які в природному процесі вимагають тривалого настоювання. Це повністю натуральний водний розчин органічного походження, зроблений на основі дубових опілок різного випалу.
Особливості розчину дуба
НАТУРАЛЬНІСТЬ: у склад екстракту не входять ароматизатори і барвники. Він на 100% натуральний і безпечний.
АРОМАТ: чистий дубовий з приємними пряними, ягідними, горіховими відтінками і ледь відчутним запахом ванілі.
ЗАСТОСУВАННЯ: для вина (білого, рожевого, червоного), віскі, коньяка, бренді, рому, джину, дистилятів.
ДОЗУВАННЯ: вино червоне: 1-5 мл/л
вино рожеве і біле: 0,5-2,5 мл/л
міцні дистиляти: 2-10 мл/л
ФУНКЦІЇ: нейтралізує рослинний профіль. Стабілізує відтінок напою. Максимально розкриває запах, надаючи йому благородності дорогого алкоголю з імітацією роками вистояного в дерев'яних бочках. Аромат змінюється буквально за декілька годин. Таким чином ви за день отримаєте вишуканий алкоголь, який в природньому процесі готується мінімум 1 рік. Невелика різниця відчуватиметься лише смаку. І то відчути її зможуть тільки досвідчені експерти або дегустатори.