Ароматизатор для коньяка Шоколадний
Професійний екстракт для приготування домашнього коньяку з ароматом шоколаду. Зроблений на основі натуральних складників, які забезпечують високу якість і безпечне споживання кінцевому продукту. Виробник Naneu гарантує легкість в експлуатації навіть новачкам і 100% смачний результат.
Особливості екстракту Коньяк Шоколадний
- Натуральний: в склад входить бленд харчових смакоароматичних добавок, барвник, боніфікатор. Не містить алкоголю.
- Економний: 50 г розраховано на приготування 10 літрів коньяку.
- Простий в застосуванні. Достатньо лише визначити необхідну кількість ароматизатора і добавити в напій.
- Швидкий результат: всього за 1-5 днів дозволяє отримати шикарний смачний коньяк з благородним шоколадним смаком та ароматом.
Рекомендації застосування
ДОЗУВАННЯ: 5 г/4 мл на 1 л. Можна добавляти в самогон, горілку або розведений 40% спирт.
ТЕМПЕРАТУРА: від +4С
ТРИВАЛІСТЬ ВИТРИМКИ: від тривалості настоювання залежить повнота розкриття смакових та ароматичних особливостей напою. Мінімальний термін настоювання 1 день. За 5 діб реакція ароматизатора з алкоголем повністю закінчується, що вказує на готовність до споживання.
- Перші 3 години – хімічна реакція зі спиртом. Відбуваються перші зміни в смаку.
- 12-24 години – проявляється приємний легкий аромат та смак коньяку. Напій можна вживати, але він ще не “налився” своїм повноцінним коньячним соком. Тому рекомендуємо зачекати і через день-два насолоджуватись ідеальним коньяком в усій його красі.
- 3-5 днів – смак проявляється виражено, повно. Яскраво відчувається коньячний відтінок з інтенсивними і одночасно збалансованими шоколадними нотками з багатим ароматичним купажем. Смачного!
Покрокова інструкція
Перед застосування добре збовтайте флакон з ароматизатором.
Зважте необхідну кількість рідини.
Перелийте до алкоголю і перемішайте.
Настоювати в темному приміщенні.
УВАГА! Резервуар, у якому настоюється напій, повинен бути заповнений алкоголем до горловини. Таким чином не буде відбуватись реакція спирту з киснем, що могло би негативно вплинути на якість продукту.