Спиртові дріжджі Fruit Turbo
Spirit Ferm Turbo Fruit призначені для приготування ароматного самогону з фруктового і фруктово-ягідної сировини. Також використовуються для зброджування фруктових заквасок, джемів. Їм притаманний швидкий старт (до 2 годин) і процес бродіння (тиждень). У готовому дистилляті запах дріжджів відсутній, зате відмінно зберігається аромат вихідної сировини. Завдяки вмісту всіх необхідний мікро і макроелементів самогон виходить дуже високої якості.
Також часто використовується для цукрової браги. Завдяки дріжджям Спірит Турбо Фрут алкоголь виходить з приємним ароматом і смаком.
Фруктові турбо дріжджі толерантні до алкоголю (15-18%).
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ. Оптимальна 23-25 С.
ДОЗУВАННЯ. 100 г на 25 л
Застосування турбо дріжджів для фруктових браг
- Підготуйте 25 л соку або фруктового затору t 25-30.
- Сухі спиртові дріжджі рівномірно висипте на поверхню 500 мл кип'яченої води (30 градусів).
- Залиште на 15 хвилин.
- Добре збовтайте і додайте в сусло.
- Дайте постояти 7 днів при температурі 20-27 градусів.
- Найкраще використовувати герметичні резервуари з гідрозатворів.
Результат міцності залежить від використовуваної сировини, вмісту глюкози, температурної шкали. Якщо дотримуватися рекомендованих норм, самогон виходить міцним (18%).
ЗБЕРІГАННЯ. У сухому прохолодному місці. Тримати в герметично закритій упаковці. Після розпакування рекомендується використовувати протягом 7 днів.